25 juni 2011

Rolf-Göran Bengtsson är typ gud

Det är helt galet. Rolf-Göran Bengtsson vann just omhoppningen i Monaco. Hindren är runt 160 cm höga, hästen inte mycket mer i mankhöjd. Han rider så fint och lungt och det går snabbt som fan och han slår större delen av världseliten. Och får 92 000 € för det. Och det är än så länge inte ens en endaste liten notis om det, varken på GP eller Aftonbladet...

4 kommentarer:

T.Themptander sa...

Nu har de fått in en notis från TT. Men av erfarenhet vet jag att de bevakar ridsport med låg prio på GP, utom Scandinavium. Och det är främst de med Göteborgsanknytning som får uppmärksamhet, tyvärr.
Jag missade sändningen också. Men har planerat försöka rida i höst, men kanske ska byta grupp om det går.

Louise sa...

Och när nån svensk grabb i NHL har spelat match så får vi höra fort som attan i radiosporten nästa morgon hur det gick. Även om det inte gick för fem öre utan han satt på bänken hela matchen.
Var såg du hoppningen? På tv?

Karin sa...

Jag såg tyvärr bara första omgången för den sändes gratis på nån webbkanal (Ridsport hade länken på sin hemsida). Omgång 2 gick på Eurosport, som jag inte har, så det missade jag :(

T.Themptander sa...

Jag har Eurosport men var hos svärföräldrarna så hade ingen koll på vad som gick på tv.

Jag mår också väldigt bra i stallet. Därför jag måste tillbaka, bara hoppas jag klarar backen från vagnen i höst för nån operation hjälper inte.
Ska bestämma om jag vill byta dag, lite rädd för läraren. Och det är så sent.
Hoppas ditt byte gör det lugnare för dig!