4 augusti 2010

Skördetid

Idag är jag och sambon en sväng på Hamna, Tjörn. Vinbär, krusbär och hallon behöver plockas av men vi nöjer oss med krusbären... Jag har gått en tur i skogen för att leta kantareller. Hittar inte det braiga stället! Vågar inte leta för mycket heller, det är lätt att gå vilse. För en inlandsbo som mig är det förvirrande med klippor o skog om vartannat :) Bäst att hålla sig vid huset :)

Published with Blogger-droid v1.4.9

5 kommentarer:

Petra sa...

Ser harligt ut dar trots mojligheter till vilsenhet! :-)

Karin sa...

Jodå det är det. Fast jag är väldans sällan där. Har lite problem med att det är så off (ca 600 m till bilväg och det är ingen direkt fin stig man får gå sista biten heller utan rätt upp över klippor och genom skogen bara...). Sen finns heller inget vatten där så det är rätt primitivt. Har sovit där en natt i tält, annars är vi bara där över dagen ibland :)

Vickantoria sa...

men det är ett häftigt ställe! Ligger lite hemligt till... Tänk att folk har bott där uppe...

Karin sa...

Ja det är rätt coolt men samtidigt lite jobbigt :) Jag undrar egentligen mest över hur personen som bodde där fick tag i vettigt vatten. Hanna sa igår att det tydligen finns servitut på att använda grannens brunn - det fanns ju ett hus till där uppe. Jag kan inte minnas att det faktiskt ÄR ett hus ens där längre, men man kan se att det har varit ett ställe där, växer gamla fruktträd och sådant där.

malin sa...

sv: det hade dem alla :) men alltid kul att se! särskilt i ösregnet som var igår, haha