19 juli 2010

Finaste skorna


måste bara visa er dom här träskorna, förlåt cloggsen, som jag köpte för några veckor sen. det enda dåliga med dom är att jag tycker dom är så fina så jag vågar knappt använda dom :)

Published with Blogger-droid v1.4.8

4 kommentarer:

Malin sa...

sv: det hela kanske har med att man läser media att göra! haha! läste det ju i gymnasiet och jag har verkligen varit engagerad. samtidigt tror jag att det har med att göra att jag var för trött först, för jag pendlade 3 h/dag, och sedan att jag inte bodde bra, och till slut att jag höll på att bränna ut mig. kanske helt naturligt att man slutar skriva. började dock läsa nu i våras, har inte läst på flera år men började helt plötsligt.jag tror faktiskt jag kan ha läst den där Att skriva, kaaanske men jag vet inte. Men Stephen King är ju grym, han behöver knappast en sådan bok själv utan han bara gör lite och så har han ett mästerverk.

Karin sa...

fast det är det som är intressant, han har verkligen tänkt kring hur han gör när han skriver. Och han har haft skrivkramper rätt många gånger och han skriver mkt om hur han kom ur det och sådant. Plus att han skriver om vad han anser är bra skrivande :) så jag gillade den väldans mkt!

Vickantoria sa...

sååå fina skor du har Karin! Har precis kollat in ett par... Jag funderar på att få dom i födelsedagspresent av mig själv ;)

Karin sa...

klart du ska ha dom i födelsedagspresent :) min kollega Annika har nåt annat - också svenskt - märke som också är jättefina. kommer tyvärr inte ihåg vad dom heter...